Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

Voor de ouders/verzorgers

Als SBO-school werken wij met verschillende expertisecentra samen. Op deze pagina kunt u enkele nuttige links vinden die hiernaar verwijzen.

Veilig thuis Kennemerland

CJG Haarlem

Lijn 5 - Integrale jeugdhulp

Pedagogenpraktijk Ria Balm

Spirit Jeugdhulp

Hero kinderopvang

Voor de leerlingen

Op school werken onze leerlingen vanuit een eigen account. Van daaruit kunnen ze op verschillende websites komen waarmee ze ook thuis kunnen oefenen. Met name op Gynzy kids is veel te vinden. Dit gaat van huiswerk tot aan educatieve spelletjes. Werken in de methoden thuis is toegestaan tot zover de leerkracht aangeeft, maar in het adaptieve gedeelte dat 'De Werelden' heet kunnen de kinderen onbeperkt oefenen. Dit is volledig op het niveau van ieder kind afgestemd. Hieronder treft u de link naar de pagina en een stappenplan aan. Ook kunt u nog op het filmpje klikken om te kijken naar een instructie voor leerlingen om op Google Classroom te komen. Hierin worden zij stap voor stap meegenomen.

Naast Gynzy kids werken we op de Trapeze ook met Google Classroom. Dit is een online klaslokaal waar de kinderen berichten met elkaar en met de leerkracht kunnen delen. Daarnaast is dat ook de plek waar de leerkracht informatie en opdrachten voor de leerlingen plaatst. Om bij Google Classroom te komen kunt u klikken op de handleiding en op de instructievideo.

 

Stap 1: Ga naar www.moo.nl 

Stap 2: Klik rechtsboven op inloggen (Dit is een geel vlak)

Stap3: Vul gebruikersnaam (voorletter.achternaam@sbodetrapeze.nl) en wachtwoord in

Stap 4: Klik op Gynzy kids

Stap 5: Vul gebruikersnaam (voornaamachternaam) en wachtwoord in

Stap 6: Aan het werk. 

 

 

Opvoedpoli

De Opvoedpoli behandelt kinderen en jongeren met complexe psychische problemen. ZIj doen doet dat in combinatie met ondersteuning bij opvoeden en het aanpakken van problemen die spelen bij het gezin of bij de ouders.

Klik hier om naar de website van de Opvoedpoli te gaan.