Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

Salomo

SBO De Trapeze valt onder de Stichting Salomo. Een eigentijds christelijk schoolbestuur vormt de koepel voor een groep van 18 zowel christelijke als interconfessionele scholen. Ieder met een heel eigen karakter. Salomo is een financieel gezonde, goed georganiseerde stichting met visie, die een rijke voorgeschiedenis kent. Dankzij de stichting kunnen veel praktische zaken als energielevering en onderhoud, maar ook ondersteuning in het onderwijs, bovenschool worden georganiseerd. Zaken die zonder de stichting veel meer tijd en geld zouden kosten.

De scholen delen een visie maar behouden volledig hun eigen identiteit en verantwoordelijkheid voor eigen resultaten. Wij staan voor warmte en respect maar ook voor alles uit een kind halen. Prikkelen en stimuleren op de gebieden waar dat nodig is. Daarbij kijken we nauwkeurig, per kind, waar de behoeftes liggen.

Klik hier om naar de website van Salomo te gaan.